PABIT - Konsult

IT - konsult & design

Konsulting

Varför ska jag vända mig till PABIT - Konsult? Frågan är berättigad men den har också ett bra svar. Tror du att du som är expert på din verksamhet men kanske är beroende av andra när det gäller IT-frågor, alltid får objektiva eller vettiga svar från din leverantör?

Det finns tyvärr många som i händerna på sina leverantörer blir lurade på stora belopp för att kunskapen eller intresset inte finns. Många oseriösa säljare gör allt för att övertyga sina kunder att deras tjänster eller produkter är ytterst förträffliga och löser alla problem. Sedan när deras kunder betalat oftast hutlösa priser, visar det sig att inte ens hälften var sant eller att de verkliga behoven inte är täckta.

För om det är något vi har erfarenhet av så är det att om något är för bra för att vara sant så är det verkligen "för" bra för att vara sant.

PABIT - Konsult hjälper dig, stor som liten att finna vettiga lösningar för din verksamhet som inte behöver kosta skjortan. Du kan vända dig till oss i frågor allt ifrån en fullständig behovsanalys med efterföljande implementering till en sådan enkel sak som att granska dina leverantörers offerter.

Vårt mål är inte att lura dig på så mycket pengar som möjligt utan att se till att du är nöjd med din IT-investering oavsett om den kommer från oss eller någon annan.

Är du nöjd så är vi nöjda för då vet vi att du vill bli nöjd igen.

Vi har under årens lopp haft konsultuppdrag hos kunder som NTF, Svenska storköksgruppen, Nyköpings kommun m fl.

För kontakt: tel. 070 - 555 11 59 eller e-post info@pabit.se
Alla varumärken tillhör respektive ägare - © PABIT - Konsult 2014