PABIT - Konsult

IT - konsult & design

Grafisk design

Många tror att grafisk design är något lyxigt överflödigt som de absolut inte behöver i sina trycksaker eller på sina webbsidor. Men ack vad de bedrar sig, för vad är huvudsyftet med att göra en trycksak eller att ha en webbbplats? Jo, det är för att förmedla ett budskap och om då läsbarhet och tydlighet i det som visas, inte finns eller kommer fram så är allt bortkastat.

När det gäller trycksaker så har vi både kunskap och erfarenhet av typografi och bildhantering för att få fram budskapet på ett lättfattligt och tydligt sätt. Vi arbetar med InDesign, Illustrator och PhotoShop i vårt produktionsflöde för att producera allt ifrån enkla visitkort, foldrar och reklamblad till tidningar, affischer, skyltar och cd-konvolut.

När det gäller webbsidor så har vi begränsat oss till den grafiska designen och webbplatsens struktur. Själva tekniken har vi andra företag som hjälper oss med. Här används DreamWeaver och PhotoShop för att bygga en webbdesig som är tydlig, lättfattlig, snygg och där budskapet når fram.

Vi hjälper även din verksamhet att skapa grafiska profiler och strategier för byggande av varumärke. Enhetligt utseende är en nog så viktig faktor för många företag i deras relation med kunder, leverantörer och inte minst konkurrenter.

För kontakt: tel. 070 - 555 11 59 eller e-post info@pabit.se
Alla varumärken tillhör respektive ägare - © PABIT - Konsult 2014